top of page

SPRENGNING

Effektiv fjellsprengning av høy kvalitet

Vi tilbyr en rekke tjenester innen fjellsprengning, og vår ekspertise dekker alt fra mindre oppdrag til store, mer kompliserte prosjekter. Med Fjellsprengning Øst får du erfarne bergsprengere og bergsprengningsledere som har gjennomført utallige fjellsprengningsprosjekter. Vi har grundig kunnskap om ulike sprengningsmetoder og -teknikker, samt tilgang til avansert utstyr og verktøy som er nødvendig for å utføre jobben på en sikker og pålitelig måte.

Allsidig fjellsprengning for ethvert behov

Vårt team er utstyrt med kvalifikasjonene som trengs for å håndtere kundens ulike fjellsprengningsbehov. Enten det er snakk om fjerning av en liten fjellknaus i hagen, tunnelarbeid, eller større prosjekter innen infrastruktur, industri og pukkverk, er vi klare til å gi deg den assistansen du trenger. Vi har kompetansen og utstyret som skal til for å sikre at jobben blir gjort trygt og effektivt.

Våre tjenester innenfor sprengning innebærer:

  • Garasje, hytte og boligtomter

  • Industri og pukkverk

  • Vei- og jernbaneprosjekt

  • Plastring, kai- og kraftanlegg

  • Vann- og avløpssystem

Ditt trygge valg for fjellsprengning

Sikkerhet er vår første prioritet, og vi følger strenge sikkerhetsprosedyrer for å minimerer risiko for skader og ulykker. Vårt mål er å sikre at hvert prosjekt fullføres trygt, effektivt, og etter dine forventninger.  Vi påtar oss oppdrag i hele Norge, med et team bestående av erfarne fagfolk som er klare til å levere skreddersydde løsninger tilpasset de unike kravene til ditt prosjekt. Vår tilnærming sikrer at vi kan håndtere alle typer fjellforhold, og vi tilbyr en trygg og holdbar løsning for alle våre kunder.

bottom of page