top of page

WIRESAGING

Wiresaging i fjell og betong 

Vi tilbyr høy ekspertise innen wiresaging og fjellsaging. Med denne metoden kan vi kutte gjennom harde materialer som fjell, betong, stål og metall. Vår kompetanse og veiledning sikrer effektiv gjennomføring i mer utfordrende miljøer og konstruksjoner.

Wiresaging er en teknikk som brukes i områder der det er behov for presisjon og minimal vibrasjon. Metoden innebærer bruk av en diamantbelagt stålvaier som skjærer i høy hastighet gjennom fjellet eller andre harde materialer.

Effektiv løsning for detaljarbeid, saging i større objekter og risikofylte områder

En av fordelene med wiresaging er at det er en helelektrisk prosess, noe som gjør den miljøvennlig og mindre støyende enn metoder som bruker eksplosiver. Dette gjør det også mulig å jobbe i områder der sprengning eller andre metoder ikke egner seg.

En annen fordel med wiresaging er at det etterlater en jevn og fin overflate og er godt egnet ved restaurering eller spesielle estetiske utforminger. Dette er en ideel løsning for alt fra detaljearbeid i betongstrukturer, som åpninger for vinduer eller dører, til større, mer omfattende prosjekter, som riving eller deling av store, tykke objekter/byggverk, eller saging i fjellet i forbindelse med tunnelarbeid og lignende.

Fordelene med Wiresaging fra Fjellsprengning Øst: 

  • Ingen rystelser 

  • Helelektrisk løsning

  • Etterlater en fin og jevn fjellvegg/overflate

  • Redusert miljøpåvirkning, støy og støv

Vi tilbyr flere typer sageverktøy i ulike størrelser og har kompetanse til å utføre alle typer oppdrag, enten det er enkelt eller mer utfordrende. Vårt team kan hjelpe med å finne den beste løsningen for dine behov og som passer til ditt prosjekt!

bottom of page